Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Klaris
vložené: 20. 11. 2010 21:30:04

Evka, dá sa to aj z čerstvej hlávky, treba ju tak do polovičky uvariť,vychladnutú rozobrať. Voľakedy sme dávalitaké mäkšie hlávky do suda, keď sme nakladali kapustu. Teraz to už nerobím. Dlhé roky som balila len do nastrúhanej kyselej kapusty a bolo dobre. Ono je to v listoch trochu, ako by som povedale pre oči trochu krajšie. Asi dvaroky, čo dostať kúpiť listy v Jednote, a mám vnúčence, ktoré chú takartky len bez listov.Vyskúšaj, je to veľmi jednoduché a podľa mňa veľmi dobré. Za bodík ďakujem.:-K:-K



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz